MELEKLİ BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT TANIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2024-04-18 / Kategori : Genel Haber

MELEKLİ BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT TANIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Iğdır Melekli Beldesi Belediye Başkanlığına seçilen Mücahit Tanık’a, Taşburun Köyünün belde olduğu yıllarda Belediye Başkanlığını yapan Nesip Aksu, Melekli eski belediye başkanı Ali Varol ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan adayı olan ve seçimi kazanan Mücahit Tanık’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren şehrimizin tanınmış şahsiyetleri iyi dilek ve temennide bulundular.  
 
Belediye Başkanı Mücahit Tanık ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Melekli Kasabası şehrimizin güzide beldelerinden birisidir. Seçim 31 Mart akşamı bitti…
 
Melekli Kasabası halkı yine bir bütündür, yine birlik ve beraberlik içerisinde beldemizin kalkınması için çalışacaktır. Bizim fıtratımızda insanlarımız arasında ayrı gayrı düşünmek kesinlikle yoktur. Bana oy veren vermeyen büyükler benim büyüğüm, küçükler kardeşimdir. El birliği ile beldemize daha çok hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacak, Melekli kasabamıza yakışır hizmetleri vererek beldemizin kalkınmasına katkıda bulunacağız.” dedi.
 
Melekli Beldesi Belediye Başkanı Mücahit Tanık’a yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılı çalışmalar temenni ederiz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası