Avrupa Boks Şampiyonasında derece elde eden Aybuğa davul zurnayla karşılandı.

Tarih : 2024-04-24 / Kategori : Spor

Avrupa Boks Şampiyonasında derece elde eden Aybuğa davul zurnayla karşılandı.

Avrupa Boks Şampiyonasında 80 kiloda üçüncü olarak bronz madalyayı kazanan Mert Aybuğa, memleketinde davul zurnayla karşılandı.

2-15 Nisan 2024 Tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec kentinde yapılan Avrupa Şampiyonasında 80 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Mert Aybuğa memleketine döndü.
Müsabaka dönüşü Iğdırlı boksör Aybuğa, Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'nda Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin’in in talimatı ile Spor Hizmetleri Müdürü Savaş Kaya, Şube Müdürü İshak Alaserhat, Antrenörü Burhan Özen, Boks İl temsilcisi, sporcu arkadaşları ve ailesi tarafından karşılandı.
Sporcuyu tebrik eden Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin, “ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman gençlerimizi kötü alışkınlıklardan korumak, sporu sevdirmek ve daha çok ulusal ve uluslararası arenada boy göstermelerini sağlamayı görev edindiklerini ve sporcularında bu planlama doğrultusunda ülkelerine derecelerle dönmesi bizleri gururlandırmaktadır.  Tekrardan Avrupa’dan dereceyle dönen sporcumuz ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. “ dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.