VALİ SAİM SAFFET KARAHİSARLI'DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Tarih : 2007-12-11 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, her fırsatta Gabar dağında bir ay önce şehit olan Komando er Erdem Yüce'nin evine ziyarette bulunuyor.
  Vali Karahisarlı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Nuri Erkan'la birlikte eşlerini de yanlarına alarak şehit ailesinin Tuzluca ilçesinin İncesu köyündeki evine gittiler.
   

   Vali Karahisarlı, şehit ailesini ziyaret ettiği esnada yaptığı açıklamada: "Bu ülke hepimizin. Biz Türk milleti olarak her biri miz her zaman şehit olmaya hazırız. Millet olarak şehitlerimiz bizim ortak değerleri mizdir. Erdem sadece sizin şehidiniz değil. Erdem hepimizin şehididir. Sizlerin acısını içimizde hissediyor ve anlıyo ruz. Ben Iğdır Valisi olarak her zaman sizlerin yanında olduğumu bilmenizi istiyorum. Erdem, yoksa, bu ülkede Erdemin yerini doldurmak için mücadele eden binlerce kahramanlar var. Onlar gecelerini gündüzleri ne katarak terör belasını ülkemizden söküp atmak için mücadele ediyorlar. Onun mücadelesi devam ediyor. Bu ülke ebediyete kadar misakı sınırlarıyla var olacaktır. Çünkü Erdem'ler bu vatan için canlarını vermiş, kanlarını dökmüştür.   Allah şehidimizi rahmet etsin. Şehidimizin ailesinin yalnız olmadığıno bir kez daha bilinmesi gerekir. Her zaman devletimiz sizin yanınızdadır" dedi.
      Şehit Erdem Yüce’nin Babası Muhsin Yüce'de Vali Saim Saffet Karahisarlı'ya: "Sayın Valim. Biz Yüce ailesi ve şehidimizin ailesi olarak sizden ve komutanımızdan memnunuz. Her fırsatta bizi ziyaret etmenizden çok memnun kalıyoruz. Devletimiz var olsun. Ben her zaman söyledim. Şimdi de söylemekte yarar görüyorum. Bu ülke, bu vatan için benim çocuklarım her zaman fedadır. Erdem, şehit oldu. İki oğlum daha var. Onların da askere alınmasında hiçbir sakınca yoktur.             Benim oğlum şehit oldu diye asla ülkem ve vatanımdan vaz geçmem. Vatansız olmanın değerini çevremizdeki ülkelerden sormak daha doğru olur" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.