MELEKLİ BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİYOR

Tarih : 2007-12-12 / Kategori : Genel Haber

    İlimize bağlı Melekli Beldesi Belediye Başkanı Servet Çankaya, 4 yıllık çalışmasında en çok cadde ve sokakların alt yapısına  önem verdiklerini belirtti.
    Gazetecilere açıklamada bulunan Çankaya, "36 yıllık belediye olan beldemiz hizmete muhtaç durumdaydı. Bizde bu hizmetleri sıraya alarak önceliği yol yapımına verdik.

Çünkü yol medeniyettir, halkımızın çamur ve tozdan kurtulması için 15 ile 30 metre arasında genişliği olan kilit parke taşıyla yol yaparak halkımızın hizmetine açtık. Ayrıca 28 metre genişliğinde 3,5 km uzunluğunda İstanbul Bulvarı adı verdiğimiz yolun bir kısmını hizmete açtık. Seçildiğimizde bu yolların açılması için önce yıkım yaparak halkımızla uyum içinde yıkılan yerlerin yerine yenilerini daimi bir şekil de yaptık. Bize destek veren belde halkıma teşekkür ederim. Şimdiden yolların tamamlanması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ve bu arada 18. madde uygulaması kapsamında herkesin ailece hatta ilimizden bile gelerek yaratacağımız park alanlarında dinlenebilecek ve piknik yapabilecekler.'' dedi.
    Türk Telekomla görüşmeleri miz devam ediyor diyen Çankaya, “beldemiz halk evinde bir internet evi oluşturarak halkımızın hizmetine sunacağız. İçme suyu problemini çözmek için açtığımız iki kuyudan birisini devreye soktuk. Diğerini de 2008 yılında tamamlayıp devreye sokacağız.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.