KÖY ÖĞRETMENLERİNİN FEDAKÂR ÇALIŞMALARI

Tarih : 2009-11-20 / Kategori : Genel Haber

    İlimize bağlı Karakoyunlu ilçesi Kacerdoğanşalı Şehit Er Bülent Aras İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri örnek bir davranışa imza atarak okulun çevre düzenlemesini yapıp duvarlara çeşitli resimler yaptılar.

   Öğretmen ve öğrencileri imkânsızlıklar içerisinde olmalarına rağmen bu imkânsızlıklardan şikâyet etmeyip, kendi imkânlarıyla okul binalarının duvarlarını, kapı ve pencerelerini çizgi film kahramanları ve çeşitli manzara resimleri ile boyamak suretiyle süslediler.
   Okulda görev yapan  8 öğretmen kendi aralarında topladıkları para ile boya alarak   okul duvarını resimlerle süsleyip, okul bahçesinin düzenlenmesi ve spor alanlarının hazırlanmasında da yardımcı olarak voleybol basketbol sahası yapımında çalıştılar. Okul öğretmenlerinden Sait  İlyas Akkuş, Orçun Sel, Başak Tosun, Hakan Erneler, Burçin Yurtbay, Aytaç Gürbüz, Rukiye Çiğdem, Aslı Güler   “Okulumuzun yeni görünümü öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından beğenildi. Bizde yaptığımız çalışmanın taktir görmesinden mutlu olduk” dediler.
   Okul Müdürü Kenan Gürel’de  Ö”ğretmen arkadaşlarımız fedakarca çalışarak okulumuzu  güzelleştirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.