NAHCIVAN POLİS FUTBOL TAKIMI IĞDIR POLİS FUTBOL TAKIMINI 6-3 YENDİ

Tarih : 2010-04-07 / Kategori : Genel Haber

    Emniyet Müdürlüğünün 165. kuruluş  yıl dönümü nedeniyle  ilk defa düzenlenen uluslar arası halı saha dostluk maçını Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti  polis futbol takımı kazandı.


    Turan  halı sahasında yapılan bayan hakem Belin Ada’nın yönettiği  ve çekişmeli geçen  maçın ilk yarısını 4-2 kapatan Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti  polis futbol takımı  ikinci yarıya hızlı başlayarak  maçı 6-3 kazandı.
            Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti polis futbol takımına birincilik kupasını veren Iğdır valisi S.Saffet Karahisarlı, ”Polis teşkilatımızın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle ilk defa böyle bir uluslar arası mahiyette futbol müsabakası düzenlemiştir. Zevkli ve çekişmeli bir maç oldu her iki takımı da kutluyorum” dedi.
          Nahcıvanlı futbolcular da ” Iğdır’da olmaktan mutluyuz, güzel bir maç oldu biz kazandık sevinçliyiz, yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği dediler.
    Takımlara ödül ve kupaları Garnizon komutanı Kıdemli Jandarma Albay Ernail Keleş, Ağır Ceza Başkanı Fatih Akçay, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın tarafından verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.