IĞDIRIN ŞAMPİYONLARI

Tarih : 2010-04-09 / Kategori : Genel Haber

    Basketbol Federasyonu Başkanlığının 2010 yılı Faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Bölge Şampiyonası 31 Mart 03 Nisan 2010 tarihleri arasında Trabzon da yapıldı.

Şampiyonaya İlimizi Temsilen Gençlik Spor Kulübü Genç Erkekler Basketbol takımı katıldı, 31 Mart günü Rize Pazar Spor kulübüyle karşılaşan takımımız 61-62 Rakibine tek sayı ile yenilirken, 01 Nisan Perşembe günü Bayburt Gençlik Spor Kulübünü 71-49 gibi farklı bir skorla yenerek 22 sayı fark attı, son olarak Artvin yedi mart spor kulübüyle karşılaşan takımımız yine 61-29 maçı alarak rakiplerine göre çok daha iyi maçlar çıkararak herkesin beğenisini topladı ve 1 sayı ile şampiyonluğu kaçırdı. İlimize dönen Basketbol takımımız  Gençlik Merkezi üyeleri ile birlikte 05 Nisan Salı günü Gençlik Spor İl Müdürlüğüne gelerek İl Müdürü M.Metin Özen’i ziyaret ettiler.
Başarılı Basketbolcularımızı ve Türkiye Finaline gidecek Gençlik Merkezi Folklor ekiplerimizi teker teker kutlayan İl Müdürü Özen “elde ettiğiniz başarı bizi çok mutlu etti, başarılarınız doğru yolda olduğumuzu gösterir hepinizin nasıl çalıştığınızı ve nasıl hazırlandığınıza birebir şahit oldum, sizlere desteğimiz her zaman için devam edecektir” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.