REKTÖR YILMAZDAN SINAVA GİRECEKLERE UYARI

Tarih : 2010-04-09 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Yılmaz, “11 Nisan Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) katılacak adayların sınava giriş belgeleri olmadan sınava giremeyeceklerini, Sınava giriş belgeleri gelmediyse Cumartesi günü sınava giriş belgelerini çıkarmaları lazım'' dedi.


    Yılmaz konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada  Adaylar Sınava giriş belgesi olmadan sınava giremez.  Sınava giriş belgeleri gelmeyenler  üniversitemizden belgelerini çıkarabilirler. Adaylar Sınava girecekleri binayı önceden gidip görmelidirler. Sınav geçen yıla göre yarım saat daha geç, saat 10.00'da başlayacak. Sınav başlamadan bir saat kadar önce adaylar sınav binasında bulunmalı, adaylar yanlarına sınav giriş belgesi, özel kimlik belgesi ve bir de fotoğraf almalı“ dedi. 
     Iğdır’da 19 okul ve kapalı ceza ve tutuk  evinde sınavın yapılacağını kaydeden Yılmaz, “sınava 4996 öğrenci girecek, öğrenciler kesinlikle cep telefonu ile sınav salonuna alınmayacaktır.Bütün öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.