Tuzluca İlçesinde 3000 Metrede Ay Yıldızlı Uçurtma Şenliği

Tarih : 2010-05-19 / Kategori : Genel Haber

    Tuzluca İlçesi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Kızılkelefe ve Gülahmet köyleri doruklarında 3000 metrede öğrencilerle uçurtma şenliği yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR tarafından organize edilen uçurtma şenliğine yaklaşık 200 öğrenci katıldı. İlçe Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, daire amirleri, okul müdürleri, köylülerin katılımı ile ilçede bir ilke imza atıldı. Ayyıldızlı ve rengarenk uçurtmaların gökyüzünde uçuşması çocuklara büyük bir mutluluk verdi.
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR tarafından Kızılkelefe ve Gülahmet İlköğretim okulu öğrencilerine hediyeler dağıtıldı.  Uçurtma Şenliğini takiben misafirler ve köylüler kurulan çadırlarda yemek yediler.
    Kaymakam Bahadır GÜNEŞ, konuşmasında bu tür etkinliklerin yapılmasında fayda olduğunu, öğrencileri motive ettiğini, Öğrencilerin milli duygularının gelişmesine ve vatan sevgisinin kıymetinin bilindiğini işaret etti. Tuzluca İlçesi'ne 70 km uzaklıkta bulunan köye bu türlü etkinlikler sayesinde sık sık gelindiğini ifade ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR'a teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.