ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER EYLEM YAPTI

Tarih : 2010-08-21 / Kategori : Genel Haber

     İlimizde Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu üyeleri, Şehir merkezinde bulunan Haydar Aliyev, Parkında basın açıklaması yaparak eylem yaptılar.
        

Ellerinde “Erdoğan atma atamaları yap, çubukçu şaşırma  sabrımızı taşırma, silaha değil eğitime yatırım”, gibi döviz ve pankartlarla gelen bir gurup basın açıklaması yaparak ve topluca  slogan atarak seslerini duyurmaya çalıştılar.
Polislerin çevrede önlem aldığı parkta açıklama yapan Iğdır Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu temsilcisi Bahattin Dağlan, “Öğretmenler işsiz, okullar Öğretmensiz pankartını göstererek, koşulsuz atama istiyoruz. Hırsızlar değil Öğretmenler atansın KPSS Sitemine inanmıyoruz, KPSS, Kopya iddialarının incelenmesini istiyoruz“ dedi.
Dağlan, ”Önceki yıllarda düşük puan alanların bu yıl yüz üzerinden yüz almaları KPSS’nin durumunu gözler önüne sermektedir” açıklamasında bulundu.
Atanmak var dönmek yok diyen Bahattin Dağlan, “binlerce arkadaşımız atama beklerken, Plansız ve programsız Öğretmen yetiştirme sistemi sonucunda her yıl sürekli yeni eğitim Fakülteleri açılmakta ve işsiz Öğretmen sayısı katlanarak artmaktadır” dedi. Eylemlerine oturarak devam ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.