Iğdır Üniversitesi Tarafından Hazırlanan Sodes Projesi Kabul Edildi

Tarih : 2010-11-30 / Kategori : Genel Haber

   Kısa adı SODES olan Sosyal Destek Programı kapsamında, Iğdır  Üniversitesi tarafından hazırlanan yöre çiftçisini bilinçlendirme ve kalkındırma amaçlı olarak hazırlanan proje Devlet Planlama Teşkilatınca kabul edilerek onaylandı.
   

11.11.2010 günü Iğdır Valisi Amir Çiçek’in katılımı ile Valilik Binasında yapılan imza töreniyle, projenin 98.300 TL olan bütçesi onaylanarak, finansman sözleşmesi imza altına alındı. Bu törende, finansman sözleşmesini Iğdır Üniversitesi adına Rektör Vekili Prof. Dr. Nurhan AKYÜZ imzaladı.
     Iğdır  Üniversitesi Ziraat Fakültesinde görev yapan akademisyenlerce oluşturan ve “Çiftçiyim Yeniliğe Açığım” adı verilen proje kapsamında, birçok kamu kurum ve kuruluşunun koordineli olarak faaliyet göstereceği ifade edildi. Bu nedenle, söz konusu projenin koordinasyonu Iğdır Valiliği tarafından yerine getirileceği vurgulandı.
     “Çiftçiyim Yeniliğe Açığım” Projesi kapsamındaki çalışmalarının hızla yürütülebilmesi için, Proje koordinatörlüğünün Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kasım ŞAHİN tarafından üstlenildiği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.