ENGELLİ ÖĞRENCİNİN DOĞUM GÜNÜ SEVİNCİ

Tarih : 2010-12-23 / Kategori : Genel Haber

      Iğdır da Zihinsel Engelli Öğrencilere eğitim veren Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde güzel ve anlamlı  bir gün yaşandı.               

Iğdır’a atandığından beri işlerinden fırsat buldukça engelli okullularını  ve bakım evlerini ziyaret eden, onlarla vakit geçiren, sıkıntılarını dinleyen, 5. Alay Hudut Komutanlığı, 1. Tabur Komutanı Yarbay Yavuz BALİ, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezini ziyareti sırasında, dördüncü sınıf  öğrencilerden İpek Yıldırım bir kaç gün sonraki  doğum gününe Yavuz Yarbayı’da davet  etti.  Bu hususlarda hassas olan Yavuz Yarbay İpeğin doğum gününde bir sürpriz yaparak tüm mesai arkadaşlarını ( Bnb. Kadir Demir, Bnb. Güray Haklıgür, Yzb. Eray Demirtaş, Bçvş. Ramazan Yıldırım, Bçvş. Hasan Eryılmaz, Üçvş Özkan Varol, Tbp. Atğm.Halis Karayanık, Uzm Çvş Kemal Erol ) , müzik ekini, doğum günü pastasını ve tüm öğrencilere hediye alarak okula geldi. İpeği ve tüm öğrencilerle öğretmenleri sevindirerek, doğum günü pastasını ipekle keserek hediyeleri dağıttı ve öğrencilerle birlikte hem eğlendi hem de eğlendirdi.
    Okul Müdürü Suat Vural ; Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinden ilgi ve desteklerini esirgemeyen, sürekli bu tür işlere zaman ayırarak öğrencileri mutlu edip öğretmenleri motive eden 1. Tabur Komutanı Yarbay Yavuz Bali ‘ ye teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

  1. orhan boran 2011-12-17 22:37:55

    GÜRAY BİNBAŞI YA YAKIŞIR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.