TÜGEM Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık Daire Başkanı Muhittin Eyimaya İlimizde İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2011-02-15 / Kategori : Genel Haber

TÜGEM Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık Daire Başkanı Muhittin  Eyimaya İlimizde İncelemelerde Bulundu

Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Hayvancılık Dairesi Başkanlığınca Hayvancılığın Geliştirilmesi için düzenlenen toplantılardan ilki ilimizde gerçekleştirildi.   

          Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Hayvancılık Dairesi Başkanı Muhittin EYİMAYA ve 5 kişilik uzman heyeti, hayvancılığın mevcut problemleri, İlimizdeki büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayılarının yerinde tespiti konularında inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere İimizi ziyaret ettiler. İlimiz hakkında çeşitli tarımsal konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. 2010 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Doğu Anadolu Projesi Kapsamındaki İllerde Etçi ve Kombine Irklarla Kurulacak Damızlık Sığır İşletmesi Yatırımlarının Desteklenmesi” projesi kapsamında ilimizde yatırıma alınan Şıktaş Hayvancılık, Işıklar Hayvancılık, Nuri Eyrice ve Mecit Yeter’e ait işletmeleri yerinde inceledi.İşletmelerin gezilmesi esnasında Bakanlık heyetine Tarım İl Müdür Vekili Mehmet Nuri Turan ve Proje İstatistik Şube Müdürü Özkan Yolcu eşlik ettiler.

Facebook Beğenenler

  1. ramazan örücü 2012-01-24 20:12:18

    sayın başkanım hayvancılıkla ugraşıyorum ben işi büyütmek istiyorum ama matti sıkıntıdan dolayı büyüyemiyorum sizden istedigim bana yardımcı olmanız teşekürler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası