Atabek Boks Kulübü Boksta Derece Yapmaya Devam Ediyor

Tarih : 2011-02-16 / Kategori : Genel Haber

Atabek Boks Kulübü Boksta Derece Yapmaya Devam Ediyor

Toplam 13 sıklette altın madalyalar sahiplerini buldu. Türkiye Boks Federasyonu tarafından Arhavi’de düzenlenen Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonasının 6. gününde oynanan final müsabakaları ile muhteşem bir final günü yaşandı.

Şampiyonada 13 sporcu kendi sıkletlerinde rakiplerini eleyerek altın madalyalarını almış oldular. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çok amaçlı spor salonunda 31 Ocak-5 Şubat 2011 tarihlerinde yapılan Türkiye Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonasına 56 ilden 433 boksör katıldı. İlimizi temsilen Atabek spor klübünden boks şampiyonasına katılan +80 kg Ebülfez Nargün Türkiye üçüncüsü olarak ilimize madalya kazandırdı. Atabek Spor boks kulübü Antrenörü Ebilfez Kamış, “Yıldızlar boks şampiyonasına 433 sporcu katıldı. İlimizi temsilen katılan sporcumuz Ebülfez Nargün ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye üçüncüsü oldu. Bu büyük başarısı bizleri mutlu etti. Bu büyük başarıda bizlere en büyük desteği veren Vali Amir Çiçek, Gençlik Spor İl Müdürü Metin Özen ve Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet Parlar’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. karakartal 2011-02-16 08:34:14

    kapalı spor salonu yaklasık 5 aydır tadılatta halen devam etmektedır bu yuzden devlet kurumları genclerın calısma alanı saglamıyor bu yuzden bu sefer bu sampıyonada fazla sporcumuz derce yapamadı antreman yetersızlıgınden dolayı genclık spor mudurlugu buna bır cozum bulmalı ıgdırda gelmıs gecmıs en ıyı hoca taner demırcıye sahıp cıkılmalı boks federesyanu bır kadro vermelı adam kadrosuz antronorluk yapıyo bır an once sayın valımızınde mıllet vekılımızınde buna bır an once el atması lazım sonra oy ıstemeye gelmesınler adama yazıkdı evlı coluk cocuk sahıbıdı

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.