Ak Parti milletvekili Aday Adayı Mahmut Şek ilçe Gezilerine Devam Ediyor

Tarih : 2011-02-17 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti milletvekili Aday Adayı Mahmut Şek ilçe Gezilerine Devam Ediyor

Ak Parti milletvekili Aday adayı Mahmut Şek ilçe gezilerine devam ediyor. Ak Parti milletvekili Aday adayı Mahmut Şek  Tuzluca ilçesi ziyaretinin ardından Karakoyunlu ilçesini ziyaret etti.

Iğdır Ak Parti İlk Kurucularından olan ve bir dönem il başkanlığı görevini başarıyla yapan Mahmut Şek, Ak Parti Karakoyunlu İlçe teşkilatını ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Şek, Ziyaretlerinde milletvekili adaylığı ve seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Şek, Ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Karakoyunlu ilçemiz her zaman partimizin yanında olmuş iki dönem belediyeyi kazanmamıza vesile olmuşlardır.
Bu gün Karakoyunlu  ilçemize her türlü yatırımlar gelmekte ve ilçemiz her geçen gün gelişmektedir. Sizlerin içinden çıkan birisi olarak haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği seçiminde Ak Partiden Milletvekili aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Bunun için buradayım. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Ak Parti gün geçtikçe sizlerin sayesinde büyüyor. Diğer partilere nazaran adayları 15’e kadar çıktı. Bu da gösteriyorki Ak Parti seviliyor. 15 Adayımızın her biri partisine gönül vermiş değerli arkadaşlar. Aday adayları içerisinde ben kendimi daha şanslı görüyorum. Çünkü Iğdır’ın sorunlarını bilen biri olarak Millet vekilliğine aday oldum. Yıllardır Iğdır’da yaşayan biri olarak Iğdır’a en iyi hizmetin gelmesi için çalışacağıma söz veriyorum” dedi.  Iğdır’ın gelişmesi için öncelikle  İlimiz ve ilçe teşkilatlarımızın güçlendirilmesini ve Ak Partinin Iğdır’daki yerini ve konumunu ortaya çıkarmak olacaktır.  Ak Parti hükümetiyle başarıyı yakalayacağımızı  halkımıza anlatarak 12 Haziran 20 11 seçimlerinde siz halkımızla başarılı sonuç alacağız. Sizlerden isteğim ilk başta partimiz Ak Partiye daha sonrada bana destek vermenizdir.” dedi. Daha sonra gezi öğle yemeğiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.