Asim-Der'Den Lübnandaki Ermenilere Tepki

Tarih : 2011-02-18 / Kategori : Genel Haber

Asim-Der'Den Lübnandaki Ermenilere Tepki

Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla mücadele derneği (Asim-der )Lübnan da yaşayan Ermenilere tepki göstererek Türk iş adamlarını hedef aldığını söyledi.

Asim-Der başkanı Göksel Gülbey, yaptığı yazılı açıklamada “Ermeni lobisi son günlerde taktik değiştirerek, çeşitli yabancı Ülkelerde bulunan Türk şirketlerini hedef almıştır. Bu ülkelerde ki; fuarlara katılmak için giden Türk işadamlarına ve şirket çalışanlarına bilinçli olarak saldırılmış ve darp edilmiştir. Bu saldırılarda ki maksat ise Türkiye sanayisinin önünü açacak olan bu tür tanıtım fuarlarına Türk işadamlarının ve şirketlerinin katılımlarının engellenmesi düşünülmektedir.Bu faşist zihniyetli eylemlerin yapıldığı ülkeler, öncelikle Romanya, Bulgaristan, Suriye ve son olarak ta Lübnan’daki Ermeniler bulunmaktadır. Bu tür faşist Ermeni saldırıları Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’a da Avrupa Ülkelerinde yapılmıştır.” dedi.
En sonda 10–12 Şubat 2011 tarihinde Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta düzenlenen Türk Tekstil Fuarı’nda Türkiye karşıtı sloganlar atan Ermeni bir gurupun Türk işadamlarına saldırdığını belirten Gülbey şunları kaydetti: ”Ermeni Faşist gurubun ellerinde bulunan broşürlerde ise “Türklere Ölüm” yazıları yazılmış ve sloganlar atılarak, Türk işadamları ile çalışanları Ermeni lobisince faşist bir saldırıya maruz kalmışlardır.ASİM-DER olarak Lübnan’ın Başkenti Beyrut ta Ermeni Lobisince yapılan bu faşist eylemi kınıyoruz ve Dünya kamuoyuna buradan seslenerek “Artık Bu Faşist ve Terörist Ermenilerin Yaptıklarına Göz Yumma” diyoruz.”

Facebook Beğenenler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası