200 Öğrenciye Kıyafet Yardımı

Tarih : 2011-02-18 / Kategori : Genel Haber

200 Öğrenciye Kıyafet Yardımı

İstanbulda faaliyet gösteren Melekli Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 200 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

      Iğdır’a Bağlı Melekli beldesinde bulunan Şehit Er Aytekin Arslan İlköğretim Okulu, Melekli Atatürk ilköğretim okulu ve Yüzüncü yıl ilköğretim okulundan Okul müdürlerince tespit edilen toplam 200 kız ve erkek öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.
Kültür ve Dayanışma Derneği'nin kuruluşu ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren dernek kurucusu Sefer Coşanar "Derneğimiz, isminden de anlaşıldığı üzere yarınların sahibi olan gençlerimize tanıtılması, sevdirilip benimsetilmesi faaliyetlerinin yanında, mütevazi imkanlarımız nispetinde eğitim-öğretimin her kademesindeki gençlerimize destek olmak ve yardıma muhtaç insanlarımızı bularak, doğru tespit yapmak suretiyle yardımlar yapıyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 200 kadar ilk ve orta öğrenim öğrencimizi giydirmeyi programımıza aldık. Yıl içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp müşküllerini çözmeye çalışacağız. Derneğimizin amaçlarına hizmet etmek isteyen herkesin de hizmetinde olduğumuzu söylemek istiyorum" dedi.
Ayrıca Melekli Kültür ve Dayanışma derneği  tarafından, yıl içerisinde Melekli'de bulunan 3 okul için 700'ün üzerinde öğrenciye eşorfman yardımı da yapılacağı öğrenildi.

Facebook Beğenenler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası