Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş"Aday Adaylarımız Bizim İçin Eşittir"

Tarih : 2011-03-07 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş

Uzun zamandır basından uzak olduğunu belirten  Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Ak Parti binasında Gazetecilere basın açıklaması yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Ankara’daki seçim atmofseri içinde partisinin çeşitli toplantılarına katılmak için uzun süredir Ankara’da olduğunu belirtti.  Iğdır’daki Aday adaylarını değerlendiren Buluş, “Iğdır’daki adaylarımız çok fazla bu da bizleri gururlandırıyor.
Ak Parti olarak bu ilgiden çok memnunuz. Partimize katılmak isteyen  herkesimden insana kapımız açıktır. Kökeni ne olursa olsun, daha önce hangi partide olursa olsun fark etmez. Aday adaylarımız arasında ayrım yapmıyoruz. Son güne kadar aday adaylarımızın hepsi bizim için eşit mesafededir. Genel merkez aday adaylarını değerlendirecek. Genel Başkanımız aday adayları arasında kimi uygun görürse o adayımızı destekleyeceğiz.  Adaylarımızla bir toplantı yapacağız. Son günde bir arkadaşımız seçilirse  aday adaylarımızdan biri ‘ben aday olmasam partiniz hüsrana uğrar.’ gibi görüşler, sözler olmayacak bu konularda aday adaylarımızla görüşerek sözünü alacağız. Sonuna kadarda partimizin yanında olacağız.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.