Vali Amir Çiçek'in Yaşlılar Haftası Mesajı

Tarih : 2011-03-23 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek'in Yaşlılar Haftası Mesajı

Bilindiği üzere Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir evredir. Onları toplumla bütünleşmelerini ve yaşama bağlı kalmaları sağlamakla ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş bu insanlara, hayatlarının bu döneminde bir şükran ifadesi sunulmuş olacaktır.
Hakeza geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımıza, saygı ve sevgimizi göstermek ve onların gönlünü hoş tutmak toplumumuzun geleneğidir
Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır.
Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir.
Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır.
Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.”
Amir ÇİÇEK
Iğdır Valisi

 

Facebook Beğenenler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.