Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Tarih : 2011-03-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden  Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksek okulu Muhasebe ve İşletme bölümü öğrencileri Iğdır Rehabilitasyon merkezindeki engelileri ziyaret etti.

Rehabilitasyon merkezini ziyaret eden bir gurup öğrenci Rehabilitasyon merkezindeki engellilere hediyeler vererek pastalar dağıttı. Daha sonra engellilerle bahçede gezerek sohbet ettiler.
Rehabilitasyon merkezini Okul Müdür Yardımcısı Baycan Demiral başkanlığında  ziyaret eden öğrenciler basına açıklama yaparak şunları söylediler, “Iğdır meslek yüksek okulu olarak bir gurup öğrenci arkadaşımızla ziyaret ettik. Rehabilitasyon merkezinde, Hastahanede, Çocuk yuvasında olan çocuklarımızın yardıma muhtaç insanlarımızın hatırlanmadığını, öğrenciler olarak unutulduğu kanaatine vardık. Bunun için değerli  öğretim görevlisi hocalarımızın ve sevgili arkadaşlarımın desteğiyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Umarız bu ziyaretimiz gerek sivil toplum örgütleri  gerek devlet kurumlarına  örnek olur.
Bu ziyareti biz sevgili gençler başlattık değerli büyüklerimizin devam ettirmesini temenni ediyoruz.
Bu faaliyeti gerçekleştirmemizde bize gerek maddi gerekse manevi desteklerini esirgemeyen değerli öğretim görevlilerimize, okul harçlıklarıyla destek çıkan  değerli öğrenci arkadaşlarımıza ve Türk Eğitim Sen başkanlığına ayrıca teşekkür ediyoruz.  Bu faaliyetimizin ileriki zamanlarda sık sık yapmayı düşünüyoruz.” dediler. Öğrencilerle bahçede oynayan sohbet eden kız ve erkek öğrencilere zihinsel engellilerin sarılarak birdaha ziyaret etmelerini istedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. igdir_sevdalisi 2011-04-06 10:34:15

    başarılarınızın devamını diliyorum değerli arkadaşlar..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası