Karaçomak Futbol Takımından Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Ziyaret

Tarih : 2011-03-31 / Kategori : Genel Haber

Karaçomak Futbol Takımından Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Ziyaret

Iğdır'ı Bölgesel Amatör Ligi'nde Temsil eden Iğdır Karaçomak Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Gültekin,  Antrenör Murat Işık  ve futbolcular, Gençlik Spor il Müdürü Mehmet Metin Özen’i ziyaret etti.

İl Müdürü Mehmet Metin Özen, Karaçomak Spor Kulübü futbolcularına oynayacakları maçlarda  başarılar dileyerek, tüm maçların dostluk, kardeşlik ve centilmenlik havasında geçmesini diledi.  Özen, İl Müdürlüğünün  tişörtlerinden sporculara taktim etti.
Kulüp Başkan Yardımcısı Gültekin de rakip takımlara her türlü misafirperverliği göstereceklerini belirterek, Gençlik spor İl Müdürlüğüne  gösterdiği yakın ilgiden dolayı kulübün plaketini sundu.

 

Facebook Beğenenler

  1. karakartal 2011-03-31 13:55:22

    taraflı tarafsız herkesın sevgısını kazanması lazım İl Müdürü Mehmet Metin Özen ayrımcılık yapmasın o yem yesıl çimi olan stadı ıgdırımız butun amator takjımları ıstedıgı zaman antreman yaptıkları zaman serbestce yapmaları lazım sadece karacomak spora vermemesi lazım allahtan korkusu varsa bunları yapar o koltuga oturup baglanmaması lazım herkes gelıp gecıcıdı bu dunyada ınsanların nefretını kazanmasın sıradan bır ınsana yok bıle derse allaha havale edıp bırakmamız lazım eruzurm sporada burda peşkeş çekenlerıde burdan kınıyorum agır bır sekılde

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası