Serhat Öz Dilek Pastanesi İlk Şubesini Açtı

Tarih : 2011-04-09 / Kategori : Genel Haber

Serhat Öz Dilek Pastanesi İlk Şubesini Açtı

Kars caddesi No:49 ‘da hizmetine başlayan Serhat Öz Dilek Pastanesi büyümeye devam ederek öncü kalitesiyle Atatürk Caddesi No: 50’de ilk şubesinin açılışnı yaptı.

Açılışa Iğdır belediye başkan Vekili Hüseyin Malk ve çok sayıda davetli katıldı.Serhat Özdilek Pastanes’inin Açılışını yapan Iğdır belediye başkan vekili Hüseyin Malk, Iğdır’ gün geçtikçe gelişiyor.  Açmış olduğumuz pastanemizin  Iğdır’a kaliteyi sunacağına eminim”dedi.
Başkan Vekili Malk, Iğdır’a Hayırlı, uğurlu olsun dileklerinde bulunarak kurdaleyi kesti.  Açılışta davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.  Öz Dilek Pastanesi ve Kafeterya Sahibi Şemistan Karagöz, Iğdır’da uzun zamandır pastahanecilik yapıyoruz.   Vatandaşın yoğun ilgisi ve müşteri memnuniyetinden dolayı  ilk şubemizi açtık. Şubemizde her türlü kuru pasta, yaş pasta, poğaça çeşitlerinin yanı sıra, günlük tatlı bulunduruyor. Günlük çıkan tatlılar tazeliği bozulmadan müşterilerin hizmetine sunuluyor. Karagöz, Önce müşteri memnuniyeti prensibimizdir. Temiz bir ortamda hazırladığımız ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlarımızla müşterilerimize sunuyoruz. Tatlılarımızı günlük hazırlayarak tazeliğini koruyoruz. Bir gün sonrasına tatlı bırakmıyoruz. Açılışımızda bizleri yanlız bırakmayan Müşterilerimizin ilgisinden dolayı teşekkür ederiz,” dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. yunus 2011-12-29 16:48:06

    öz dilek pastanesinde hizmet veren arkadaşımız BAKİ ; ye bize sunulan hizmetten dolayı kendisine ve öz dilek pastanesine şükranlarımızı arz ederiz ailece memnun kaldık gerçekten güzel bir ortam sıcak insan,saygılı hizmetten sınır tanımayan bütün personelinine şükranlarımız sunuyoruz herkese teşekkür ediyoruz .saygılarımla uzman doktor yunus şimşek

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.