İlimizde “Uygulamalı Muhasebe Kursu” Açıldı

Tarih : 2011-04-11 / Kategori : Genel Haber

İlimizde “Uygulamalı Muhasebe Kursu” Açıldı

Iğdır’da İş Kur, Milli Eğitim ve SMMM Odası ile birlikte uygulamalı muhasebe eğitimi kursu başlatıldı.

Uygulamalı Muhasebe Kursuna SMMM Odası Başkanı Yılmaz Taner, İş Kur Şube Müdürü Asker Çiftlik ve muhasebeciler katıldı.
Uygulamalı Muhasebe Kursu hakkında Muhasebecilere bilgi veren İş Kur Şube Müdürü Asker Çiftlik, “İşsizliği azaltmak için çeşitli kurslar açıyoruz. Amaç işsizliği azaltmak. Bunun için uygulamalı 6 aylık muhasebe eğitimi kursu başlattık.
Günümüz ekonomik koşullarında, işsizlik sorununa kalıcı çözüm bulmak; yepyeni kariyer hedefleri olan herkes için Uygulamalı muhasebe eğitimine katılmayı öneriyoruz. Katılacağınız eğitimlerde kazanacağınız deneyimler ışığında, iş bulmak sizin için problem olmaktan çıkacaktır. Alacağınız Bakanlık onaylı sertifikalar ve katılım belgeleri iş başvurularınızda sizlerin tercih edilmesinde çok önemli rol oynayacaktır.” dedi. Iğdır SMMM Odası Başkanı Yılmaz Taner, “Uygulamalı Muhasebe eğitimi başlattık.
İlk günden 15 kişi müracaat etti. Kursumuza müracaat edenler 6 ay boyunca sigortalı olacaklar. Kurslarımız Cuma ve Cumartesi’dir. Kurs bitimine kadar da aylık cep harçlığı olarak 350 TL alacaklar. Kurs bitiminden sonra kursiyerlerimize kurs bitirme belgesi vereceğiz.
İş verenlerimiz kendi bünyelerinde çalıştırmak için kursiyerlerimizi işe alabilir. Kursu bitirenler iş veren tarafından ilk  6 ay boyuncada sigorta yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Amacımız İşsiz kişileri iş sahibi yapmaktır. İşşizliği azaltmaktır.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.