Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci" Allah Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasın"dedi

Tarih : 2011-05-17 / Kategori : Genel Haber

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Iğdır’a gelerek Hemşireler ve ebeler gecesine katıldı.

           Gimaş süpermarketin restorantında düzenlenen hemşireler ve ebeler gecesinde bir konuşma yapan  Önder Kahveci, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın bugün ülkemizde sınırlar çiziliyor. Federe devletler oluşturma hayali kuruluyor.İki dilli eğitim isteniyor. Bunlar olmayacak şeyler bizim üyelerimiz ve sendikamız Ay yıldızlı bayrak altında yaşamaktan gurur duyanlardır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile sendikacılık yapıyoruz. Ankara’dan tanıdığım arkadaşım Sinan Oğan bey de aramız da ona başarılar diliyorum yarın mecliste hem bizim hem de Iğdır’ın sesi olacaktır.” dedi.
               Sendikanın sorunlarına da değinen Kahveci şunları söyledi: ”Sağlık çalışanlarımız hak ettiklerini alamamaktadırlar. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için Başbakanımız söz vermesine rağmen henüz bu sözü hayata geçiremedi. Ancak biz inanıyoruz ki tarafımıza verilen bu sözler en kısa sürede yerine getirilecektir. Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarından kaynaklanan sorunları var, ücretlerden kaynaklanan sorunları var. Sağlık çalışanlarımız ay sonu itibarıyla ne kadar ücret alacaklarını tam olarak bilememektedirler. Dünyanın hiçbir tarafında böyle bir sistem yok. İlgililerden bu sıkıntıların bir an evvel giderilerek sağlık çalışanlarının rahat bir nefes almalarını en kısa sürede sağlanmasını talep ediyoruz” dedi.
                Türk Sağlık Sen il temsilcisi Haydar Ali Karasu’da, ”Genel Başkanımızın ziyaretleri bizleri çok memnun etmişti kendilerine arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.Yakında şubeleşiyoruz” diye konuştu.
Yemeye katılan MHP Iğdır adayı Sinan Oğan’da yaptığı konuşma da “Ankara ‘dan gelen misafirlere teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımızın sorunları iyi biliyorum. Türksam olarak Türk Sağlık Sen’ e destek veriyoruz.Türkiye’mizin birliğini bozmak isteyenler var. Buna fırsat vermeyeceğiz. Tekrar hemşireler ve ebeler  gününüz kutlu olsun” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.