Vali Amir Çiçek, Müftülüğün Hizmet İçi Eğitim Seminerine Katıldı

Tarih : 2011-05-18 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek, Müftülüğün Hizmet İçi Eğitim Seminerine Katıldı

       Müftülük tarafından periyodik olarak yapılmakta olan Hizmet İçi Eğitim seminerine katılan Vali Amir ÇİÇEK, katılımcılara 2 ders süresince  eğitmenlik ve idarecilik teknikleri konularında seminer verdi. 

            Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde Vali Çiçek, özellikle; görev ve sorumluluk bilincini konularının yanı sıra; halk ile iletişim kurabilmenin önemi, sosyal ve toplumsal olaylarda din görevlisinin etkin olmasının önemi konularına vurgu ederek, din görevlisinin yeni bilgilerle kendisini yenileyerek, cemaate daima yeni, iyi ve doğru bilgiler kazandırması gerektiğini de ifade etti. 
             Vali Çiçek, konuşmasında “İnsanlarla diyalog kurmayı çok iyi bilmeli, anneleri ve anne adaylarını, gençlerimizi sağlam dini bilgilerle donatarak topluma, ailesine, vatanına ve bayrağına sahip çıkacak nesiller yetiştirmeliyiz. Sizler dinimizin birleştirici, bütünleyici güzel mesajlarını dinin güzel ifadeleriyle halkımıza anlatmalısınız. Bunun yanı sıra din görevlilerinin hoşgörülü olması da çok önemlidir.” dedi.
            Cami, müştemilat ve çevresinin örnek olmak için temiz tutulması gerektiğini ifade eden Vali Çiçek, seminer sonrasında katılımcıların sorularını da yanıtladı. 
Eğitime, il ve ilçe Müftülüklerinin personeli katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.