Ağrı Dağı Eteklerinde Uçurtma Keyfi

Tarih : 2011-05-18 / Kategori : Genel Haber

Ağrı Dağı Eteklerinde Uçurtma Keyfi

Iğdır Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, "3. Bahar Şenlikleri" kapsamında Ağrı Dağı eteklerinde uçurtma uçurdu.

              Üniversite tarafından geleneksel olarak düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında, aralarında Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ın da bulunduğu öğretim üyeleri ve yaklaşık 400 öğrenci, Ağrı Dağı eteklerindeki yeni kurulacak Suveren Kampüsü alanında doğa yürüyüşü yaptı, uçurtma şenliğine katıldı.
Üniversitenin Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanlığı'nın organize ettiği şenliklerde, öğrenciler ve öğretim görevlileri otobüslerle geldikleri dağın eteklerinde üniversitenin dağıttığı uçurtmaları uçurdu.
              Iğdır Üniversitesi Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Ayşe Güneş, yaptığı açıklamada, Iğdır'da öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerin az olduğunu, Üniversite olarak bu boşluğu doldurmaya çalıştıkları belirtti.
               Bu tür sosyal faaliyetlerle öğrencileri motive etmek istediklerini kaydeden Güneş, bu gibi organizasyonların Üniversite bünyesinde bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.
Şenliğe katılan Ziraat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Halil Bilgin de sıcak havalarda derslere motive olmanın zor olduğunu belirterek, uçurtma şenliğiyle, sınavlarla oluşan stresi bir nebze de olsa üzerlerinden attıklarını bildirdi.
Iğdır Üniversitesi "3. Bahar Şenlikleri" 20 Mayıs'a kadar devam edecek.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.