Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğünden Türkü Dinletisi

Tarih : 2011-06-06 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğünden Türkü Dinletisi

Iğdır milli eğitim müdürlüğü tarafından türkü dinletisi yapıldı.

            Kültür sarayı konferans salonunda yapılan türkü dinletisine Iğdır valisi Amir Çiçek, protokol ,ilk ve orta öğretim okulu idareci ve öğretmenleri katıldı.
Iğdır milli eğitim müdürlüğü Şube Müdürü Cevdet Parlar Tarafından organize edilen  ve öğretmelerden oluşan ekip birbirinden güzel türküler söyleyerek gelenlere hoşça vakit geçirttiler.
Öğretmenler Müzik eşliğinde birbirinden güzel Türk halk müziği parçaları seslendirdiler.Öğretmenlerden oluşan Geleneksel Halk müziği korosu bir saatlik  konserle  öğretmenlerin bir yıllık yorgunluklarını alarak söyledikleri bir birinden güzel türkülerle  salonu coşturdular.
           Program sonucunda Vali Amir Çiçek ve davetliler türkü söyleyen öğretmenleri tebrik ettiler. Vali çiçek burada yaptığı konuşmada,”Bir eğitim öğretimin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öğretmenlerden oluşan koro meslektaşlarına ve bize hoşça vakit geçirterek birbirinden güzel türküler söylediler. Kendilerini kutluyorum. Eğitim ve Öğretimin yanında bu tür etkinliklerde önemlidir.”dedi. 
           Türkü dinletisine Iğdır Valisi Amir Çiçek, Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, Defterdar Mehmet Durusoy,   İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy,teftiş kurulu başkanı Mehmet Yerlikaya,şube müdürü Yüksel Gülaç ve davetliler katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.