Vali Amir Çiçek 12 Haziran 2011 24. Dönem Milletvekili Genel Seçim İçin Valilik Gereken Tedbirleri Aldı

Tarih : 2011-06-10 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek 12 Haziran 2011 24. Dönem Milletvekili Genel Seçim İçin Valilik Gereken Tedbirleri Aldı

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde; İlimiz genelinde toplam 108 bin 390 seçmenimiz, 481 sandıkta oyunu kullanacaktır. Yapılacak bu seçimde halkımızın kendi özgür iradesi ile rahat ve güvenli bir ortamda oyunu kullanabilmesi için Valiliğimce gerekli her türlü tedbir alınmıştır.

            Özellikle şunu belirtmek isterim ki; İlimizde seçim çalışmalarının başladığı ilk günden bu yana herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Aldığımız tedbirlerle seçim öncesindeki süreçte nasıl ki bir olumsuzluk yaşanmadıysa, seçim sırasında ve sonrasında da böyle bir durum yaşanmasına meydan verilmeyecektir.
              Halkımız özellikle şunu bilmedir ki; hiçbir etki altında kalmadan, tarafsız, şeffaf ve kendi öz iradesini yansıtabileceği bir seçim ortamı yaşayabilmesi için, bizlerin aldığı tedbirlerin yanı sıra vatandaşımızın da sağduyulu olması bir o kadar önemlidir.    Vatandaşımızın, sağlıklı bir şekilde, oyunu kullanmasını engelleyici veya caydırıcı herhangi bir durum yaşamaması için İlimiz ve İlçelerimizde gerekli önlemler alınmıştır. Halkımız seçim sürecindeki sıkıntı ve sorunlarını hiç çekinmeden Valisine (Seçim Harekat Merkezi 227 64 44), kaymakamına, jandarma komutanına (156), emniyet müdürüne (155) iletebilirler. Böyle olmalı ki bizler de ona göre olaylara anında müdahale edebilelim veya gereken tedbirleri alabilelim.
              İçinde bulunduğumuz ve sonlanmasına çok kısa bir süre kalan, 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin; birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.                       Amir ÇİÇEK   Vali

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.