Iğdırmava'da Miting Gibi Toplantı

Tarih : 2011-06-10 / Kategori : Genel Haber

Iğdırmava'da Miting Gibi Toplantı

MHP  Seçim çalışmalarını sürdürürken ığdırmav da bugün miting gibi bir toplantı yaptı.

          Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu toplantıya Iğdırmavanın ak sakaları yedidien yetmişe herkes katıldı. İlk olarak konuşan Eski belediye başkanı Ali Ağrı,”Iğdırmava ve Iğdır halkı olarak Sinan beyin yanındayız. Iğdırlı Sinan Oğan’ı bağrına basmıştır. Sinan Oğan birliğin beraberliğin adresi olmuştur. Bu seçimde Iğdır halkı Sinan Oğan beyi meclise gönderecektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür.”dedi.
           İstanbul MHP milletvekili adayı Ekber Yeşil’de “ 2009 seçimlerinde bana verdiğiniz oylar ve destek için teşekkür ediyorum. Oy vermeyenler Keşke verseydim dedi. Bunun için Keşkelere sığınmayalım Bu seçimde halkımızın teveccühünü kazanan birlik ve beraberliğimiz sağlayacak olan Sinan Oğan beye MHP’ye verelim.29 mart seçiminden sonra yaşananları gördünüz yaşadınız. Belediyeyi kayıp ettik bunun acısını yüreğinizde hissetiniz ağladınız. İşte ayanı manzarayı yaşamamak için hiç olmasa bu seçimde birlik olalım sevinen taraf biz olalım. O gün 2 dönem belediye başkanlığı yapan şahıs ben kazanmışım diyordu. Nefsine yenildi Iğdır Iğdırlı kayıp etti. Bu şahıs yine ortada İnsanları kandırarak bizim oylarımızı bölmeye çalışıyor.2007-2009 yılındaki seçimlerde nefsini yenemeyen şahıs  yine nefsine yeniliyor. Oyları bölmeye  hala da devam ediyor.. Bölmek için Elinden geleni yapıyor.Sizden isteyim bu adamın yalanlarına kanmayın aldanmayın oyları bölmeyin. Mustafa kemal’in dediği gibi ya istiklal ya ölüm !dedi istiklal savaşını kazandı.Zaferi kazandı. Şimdi bu seçimde zaferi kazanan biz olacağız. 2007-2009 yılında kırılan gururumuzu kurtaracağız..Gün ayağa kalkma vatanı koruma günüdür vatan namustur şereftir.Vatanımıza ve şerefimize oylarımızla MHP’ye vereceğimiz her oyla sahip çıkacağız.”şeklinde konuştu.
            MHP Iğdır Milletvekili adayı Sinan Oğan’da Doğubayazıt’tan gelmiş biri benim halkımdan oy istiyor. Onlara verecek tek bir oyumuz olmamalıdır. Para kaynağı nerden geldiği belli olmayan birisinin peşine takılan bizden birisi insanları yalanlarla kandırmaya çalışıyor. Ak partinin iki adayı yalan satıyor sakın inanmayın.Para dağıtıyorlar. Tıpkı AKP hükümeti gibi ..Bizde diyoruz ki ne verirlerse alınız genel başkanımızın dediği gibi tokatı sandıkta vurun gitsin. Ama şunu unutmayın her oy bizim için namustur. Şereftir.Oyun namus ,şeref olduğunu unutuyor.
           Satın alınamaz.Bugün oy satın alanlar yarın memleketi satarlar.9 yıllık AKP iktidarı Iğdırlılara bizlere ne vermiştir.bir hiç ..Bizim insanlarımızı ancak görevden almış sürgüne göndermiştir.Bizim insanımıza yapılan bu kıyıma son verdireceğim. Iğdır a işçi yokmuş gibi hastaneye bile şirket elamanı olarak Ağrı dan Diyarbakır’dan işçi getiriyorlar çalıştırıyorlar. Bunlara son vereceğiz. Bugün Ağrı dağı kadar yüksek gür akan Aras nehri kadar  birlik ve beraberlik içindeyiz.Ne paraları ne devlet imkanları bu halkın birliğini bozamayacaktır.Iğdır’ MHP’nin Milletvekili çıkarmamsı için çalışıyorlar buna fırsat vermeyeceğiz.Çünkü benim Iğdır’ım Orta Asya’ya  açılan kapıdır Azerbaycan’a açılan kapıdır.Bu kapıyı kapatmaya Türk nüfusu azaltmaya çalışıyorlar buna izin vermeyeceğiz.ABD nin hainlerin oyununu bozacağız.Iğdır daki Türk toplumu yok etme projesine birlik içinde cevap vereceğiz.2007-2009 seçimlerinde oynan oyuna gelmeyecek oylarımızı bölmeden MHP çatısı altında birleştireceğiz.Türk toplumunun ayağa kalktığı bir seçim olacak ne olursa olsun kazanmalıyız.Çünkü polisimize tokat atan, ülkeyi bölmek isteyenlere parayla oy satın alanlara dur demek için kazanmalıyız.Benim gencim Endüstri meslek lisesine gidemiyor kendi mahalleme aracım sonuna kadar gidemiyor. İşte bunları ortadan kaldırmak için kazanmalıyız.Dün mitingde Ey Azeriler siziler de azınlıksınız sizin haklarınızı koruyacağız demediler mi.Şimdi azınlık duruma düşmemek için Ayağa kalkmak zamanıdır.işte Iğdır’da yaşanan her olumsuzluğa hayır diyoruz.Iğdır’a Kürdistan diyenlerin hevesleri kursaklarında kalması için  oyunuzu MHP’ye verin diyoruz.Azerbaycan’ı bırakıp Ermenileri kucaklayanlara dur demek için Nahcıvan sınırındaki garip duruma son vermek için,birilerinin hegomanyasın dan kurtarmak son vermek için MHP ye oy verin diyoruz.Erkenden oyumuz kullanalım sandıklara sahip çıkalım.Her bir oy bizim için kıymetlidir.”dedi
Daha sonra yaklaşık bin kişilik bir gurup seçim bürosuna kadar yürüdü.
             Ardından’  MHP milletvekili adayı Sinan Oğan,Iğdır’a bağlı aralık ilçesini ve köylerini ziyaret etti.
MHP milletvekili adayı Sinan Oğan, Aralık ilçesi ve köylerinde MHP çatısı altında toplanın dedi. Oğan Aralık ilçesi ihtiyar heyetiyle Aralık ilçesinin köylerini gezen Oğan, Gümrükte gittiğinizde sizin arkanızda olan birilerinin gücüyle sizden öne geçerek mazotunu getiriyor. Biri işe alınacaksa Iğdır Halkı bekliyor. İl Dışından gelenler işe alınıyor. Bunların önüne geçmek için birlik olmalıyız. Bu seçimde kazanırsak kendi hakkımızı savunuruz. iş olduğunda Iğdır’lı girer il dışından gelen değil. “dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. ARAZ 2011-06-10 09:16:22

    HAYDİ IĞDIR HAYDİ CANLAR SEVİNDİRİN BİZİ İSTANBULDAN SELAMLAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.