İlimizde Bilinçli Gençlik Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2011-06-15 / Kategori : Genel Haber

İlimizde Bilinçli Gençlik Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

            Milli Eğitim Bakanlığı ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. ve Bilinçli Gençler Derneği arasında 30.03.2011 tarihinde “Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi” protokolü imzalanmıştır.

              Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans salonunda Proje İl Koordinatörü Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulselam TALUK projenin okullarda etkin bir şekilde yürütülebilmesi ve duyurulabilmesi için seçilen proje okul koordinatörlerine proje hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.
              Proje İl Koordinatörü Taluk, bu projenin öğrenci ve öğretmenlerimizin proje tabanlı düşünebilmesi ve yerleşik proje kültürünün geliştirilmesi açısından çok önemli olduğunu ve proje kapsamında okullar ve öğrencilerin www.bilincligencler.com web adresinden aktif şekilde kullanmaları gerektiğini dile getirdi. Proje kapsamında öğrenciler sosyal içerikli projelerini geliştirebilecekler ve geliştirdikleri projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimine göndereceklerdir. AR-GE Biriminin incelediği projelerden uygun görülen projelerin başvurusu yapılacaktır.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.