Tuzluca Yenilikler Kenti Olmaya Devam Ediyor

Tarih : 2011-06-16 / Kategori : Genel Haber

Tuzluca Yenilikler Kenti Olmaya Devam Ediyor

           Tuzluca’da sağlıklı alanlarda spor yapılması için projeler üreten ve tesisleşme konusunda önemli adımlar atan Tuzluca Belediyesi; kente,  modern futbol sahası kazandırdı.

             Daha önce ilçede boks turnuvası, voleybol turnuvası düzenleyerek, sponsor olan, spora, sportif etkinliklere katkı sağlamaya devam eden Tuzluca Belediyesi uzun süredir kullanılmayan, daha önce hayvan pazarı olarak kullanılan toprak Futbol Sahası’nı baştan aşağı yeniledi. Yenileme çalışmaları doğrultusunda futbol sahasının etrafı tel örgüleriyle çevrildi, Bin kişilik türübün yapıldı, sahanın etrafında yürüyüş parkuru, koşu parkuru yapıldı. Ayrıca sahanın zemini taşınan toprakla düzeltilerek alt yapı çalışmaları tamamlanarak çimleme çalışmaları yapıldı.
                Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan: ‘‘Tuzluca Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcuların destekçisiyiz. İlçemizdeki gençlerimizin enerjilerini sportif etkinliklerde kullanmasını  ve bu şekilde daha sağlıklı bir yapıya kavuşacaklarını vurgulayarak gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmesini istiyoruz. Tuzluca’da 7’den 70’e herkesin spor yapması ve sporun tabana yayılması için gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda spora olan katkımız her zaman devam edecektir.’’ dedi.
Yerleşim alanlarının yeni gelişmekte olduğunu, bu nedenle sportif etkinlik yapacak alan bulunmadığını belirten Tuzlucalılar, bu sorunlarını çözen ve ilçeye kalıcı bir hizmet daha getiren Belediye Başkanı Türkan’a teşekkür ettiler.

 

Facebook Beğenenler

  1. nilüfer çeçe 2011-06-16 12:54:12

    DAHA ÖNCEDE AĞAÇLANDIRMA YAPMIŞLARDI .FUTBOL SAHASIDA İYİ OLMUS BAŞKANI KUTLUYORUM.BUNLARI BASKETBOL VE DİGER SPOR ALANLARININDA KAPSAMASI DİLEĞİYLE.GELİŞMİŞ BİR İLÇE OLSUN.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası