Tuzluca Belediye Başkanının Aracı Tahrip Edildi

Tarih : 2011-06-17 / Kategori : Genel Haber

Tuzluca Belediye Başkanının Aracı Tahrip Edildi

          Iğdır’a bağlı Tuzluca ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin  Türkan’ın aracı taşla tahrip edildi.

             Edinilen bilgiye göre, gece park halindeki Belediye Başkanının arabasının camı kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Futbol sahasının türbinlerinin yakılmaya çalışıldığı belirtildi.
             Belediye Başkanı Türkan yaptığı açıklama da “Göreve geldiğimizden beri yaptığımız hizmetlerden, ilçeye yapılan yatırımlardan, hazırlanan ve uygulanan projelerden, ilçenin kalkınması ve gelişmesinden rahatsız olan birileri var belli ki.
             Ranta alışmış, rant peşinde koşan, kaos ve kargaşadan nemalanmaya çalışanlar şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki, Tuzlucalılar onlara bu fırsatı vermeyecektir ve vermeyeceğiz de. İlçenin muhtelif yerlerine dikilen fidan ve ağaçlar ya sökülüp atılıyor, ya da bıçaklarla yaralanıp kurumaya terk ediliyor. İlçe merkezine gençlerin spor yapması için yeni modern futbol sahası, sahası yapıldı. Yapılan sahanın türübünleri yakılmaya çalışıldı. Duyarlı vatandaşların zamanında haber vermesi sonucu  itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek trübünlerin  yanmasına engel olmuştur. İlçe merkezde yapılan futbol sahasının etrafı tel örgüleriyle çevrilmiş ancak tel örgüleri de kesilmiştir. Belediye hizmet binasının camları kırılmıştır.Ve son olarakta, gece park halindeki makam arabamın camı kırılmıştır.” dedi. 
              Başkan Türkan, Allah’tan başka kimseden korkuları olmadığını, hiçbir gücün kendilerini engellemeyeceğini, hizmetlerinin devam edeceğini, ilçedeki huzur ve barış ortamına katkılarının her zaman üst düzeyde olacağını, birlik bütünlük içerisinde olacaklarını vurgulayarak, muhabbet kuşu bülbül görüntüsünde olan kargaların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını belirtti.
Tuzluca Emniyet yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.