Vali Amir Çiçek'in Babalar Günü Mesajı

Tarih : 2011-06-18 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek'in Babalar Günü Mesajı

Değerli Iğdırlılar;  Babalar Günü, birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan özel bir gündür.

             Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan aile; Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş bir sosyal yapıdır. Bu yapının temel direklerinden birisi de babalarımızdır. Hayatın her döneminde, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.
               Yaşamı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için seferber eden babalarımıza sadece saygı ve sevgi göstermemiz yeterli değildir. Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı devlete ve millete yararlı insanlar olarak bizden beklenen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.
               Tecrübeleriyle ailesine her zaman yol gösterici olan babalarımızın gönlünü, senede bir gün değil, her zaman hoş tutmalıyız.
Bu duygularla, başta vatanımız için canlarını feda eden şehit babaları olmak üzere,  bütün babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
Amir ÇİÇEK    Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.