Modaliza Bayan Giyim Iğdır'lılarla Buluştu

Tarih : 2011-07-22 / Kategori : Genel Haber

Modaliza Bayan Giyim Iğdır'lılarla Buluştu

            Rıza Yalçın caddesinde açılan Modaliza Bayan Giyim Mağazasının açılışı Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Cihangir Turan tarafından gerçekleştirilen görkemli bir törenle yapıldı.

            Açılışa Vali Yardımcıları Türker Çağatay Halim, Hacı Uzkuç, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz,  Kurum müdürleri, Belediye Başkanları, İş adamları ve birçok davetli katıldı.
Iğdır’ın önde gelen işadamlarından  Selahattin Mert’in sahibi olduğu mağazanın işletmeciliğini ise kızı Sunay Mert İşler yapacak.
               Mağaza sahibi   Sunay Mert İşler,  Bir çok farklı ürünün Iğdır’lıların beğenisine sunulduğunu belirterek “Iğdır’a kaliteyi getirmek istedik ve bunuda başardık Aker, Strms, Perlina, Pierre  Carden ve Cacharel markalarının buluştuğu  tüm ürünlerimizde  % 50, %30 kadar indirimlerle Bayan giyim mağazamızı hizmete açtık.” dedi.
Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim,   “Modaliza Bayan giyim Iğdır’a hayırlara vesile olur.  Umuyoruz ki bu tür markaların sayısı her geçen gün artar. Mert  ailesini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
Mağaza sahibi Selahattin Mert ise, “Modaliza gençliğinin tercih ettiği bir marka. Kızım da bu nedenle bu mağazayı açmak istedi. Böylesine güzel bir markayı şehrimizle buluşturmaktan mutluyuz, gururluyuz. Hem kaliteyi, hem de uygun fiyatı halkımızın beğenisine sunacağız.
Başarılı olacağımızı ümit ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Açılışın ardından konuklar, mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgiler alırken, tören kokteyl ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.