LYS Açıklandı İl Birincisi Açı Dershanesinden

Tarih : 2011-07-23 / Kategori : Genel Haber

LYS Açıklandı İl Birincisi Açı Dershanesinden

       LYS sınavı açıklandı. Iğdır’da öğrencilerin ve velilerin sabırsızlıkla bekleyişleri sona erdi bu aşamadan sonra  bir tercih yapma koşuşturması yaşanacak. 

        Öğrencilerimiz tercih yaparken özellikle dikkatli olmaları gerekmektedir. Geçen yıl ham puanda ve EA puanında Iğdır birincisi çıkartan bu yıl YGS’de birinci çıkartan  AÇI dershanesi yine kalitesini ortaya koyarak şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Yeşil Iğdır Gazetesi eğitime gösterdiği duyarlılığını bir daha sergileyerek Iğdır birincisi Türkiye 156.sı olan  Öğrenci Alican GÜNEŞ ve babasıyla röportaj yaptı. Alican GÜNEŞ “sistemli çalışma ve doğru yönlendirmeyle emeğimin karşılığını aldım.  Hacettepe İngilizce TIP istiyordum ve buna ulaştım.
Hedefimde bana öncülük eden başarıya gitmem için tüm imkanlarını kullanan aile ortamı bana yaşatan Iğdır AÇI Dershanesine,  okuldaki öğretmenlerime, her zaman bana destek olan aileme, bana rehberlik eden Selahattin PAMUK’a  sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
           Öğrencinin babası ise “Oğlum hep azimle ve istekle çalıştı biz onun için doğru kararlar vermek için çabaladık ve hep destek olduk. Oğlumuzun YGS VE LYS sınavlarında Iğdır birincisi Türkiye MF-1 156. sı MF-3 Tıp  puanında Türkiye  265. si olmasında büyük pay sahibi olan Açı Dershanesin Müdürü Derya Taşkınsu PAMUK’a, öğretmenlerine, öğrencimin günlük program takibini yapıp bire bir yetiştiren Selahattin PAMUK’a, Açı dershanesinin tüm çalışanlarına,  Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesinin değerli Müdürü Tuna Ok’a, okulumuzun müdür yardımcılarına ve öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.