Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü YGS ve LYS için Rehber Öğretmenleri Görevlendirdi

Tarih : 2011-07-23 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü YGS ve LYS için Rehber Öğretmenleri Görevlendirdi

         Iğdır  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından YGS ve LYS’den tercih yapacak öğrencilere okullarda rehberlik hizmeti verileceği açıklandı.

          Yeşil Iğdır gazetesi  muhabirine  bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy; “2011 YGS ve LYS sınavlarına girip üniversitelerin lisans ve ön lisans programlarına yerleşmek isteyen öğrencilerimize yönelik  25 Temmuz - 05 Ağustos 2011 tarihleri arasında İlimiz de  bulunan Rehberlik ve araştırma merkezinde, Merkez Liselerin tamamında  rehber öğretmenler görevlendirilmiştir. Buralarda ÖSYS Tercih Rehberliği ve Danışma Merkezi  kurulmuştur. 09.00- 15.00 saatleri arasında ücretsiz olarak tercih rehberliği ve danışma hizmetleri verilecektir” dedi.
Aksoy, tercih yapacak öğrencilerin rehber öğretmen danışarak tercih yapmasının daha faydalı ve isabetli olacağını ”sözlerine ekledi.

 

Facebook Beğenenler

  1. serap kaya 2011-07-27 14:10:52

    ben ticaret meslek lisesini bitirdim. tercih hakkında bilgi almak için okula gittim yalnız rehber öğretmeni yok bende düz liselerdeki rehber öğretmenlerine başvurayım dedim.onlarda dedi biz meslek lisesi hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz ancak sizi yönlendirsekte yanlışta yapabiliriz diye sizleri riskede atmak istemiyoruz şimsi sorun şu okulda öğretmen yok ve bizim kafamızda da bi sürü soru işareti var ne yapacağımızıda bilmiyoruz lütfen bize yardımcı olun

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.