Iğdır'da Engeliler Somali'de Aç Kalan Çocuklar İçin Harçlıklarını Gönderdi

Tarih : 2011-08-16 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Engeliler Somali'de Aç Kalan Çocuklar İçin Harçlıklarını Gönderdi

Iğdır’da bulunan engelliler kendi aralarında harçlıklarını Doğu Afrika ülkesinde açlıkla mücadele eden yardıma muhtaç çocuklar için yardım topladı.

            Yeşil Iğdır Engelliler Spror klübü Derneğinde bir araya gelen engelliler kendi aralarında topladıkları parayı banka  ile Somali'ye göndereceklerini açıkladılar.
Yeşil Iğdır Engelliler spor kulübü derneği Başkanı Garip Samançi, "Üyelerimizin örnek davranışı bizi duygulandırdı. Ekranlardaki Somalili çocukların halini görünce çok üzüldük. Iğdır’lı engelliler olarak yardım etmek istedik. Gönderdiğimiz yardımla  insanların aç kalmaması biz engellileri çok sevindirecektir.” dedi.  Engelli Hakan Abakay, yaptığı konuşmada Somalili çocukların halini televizyonda görünce çok üzüldüklerini söyledi.  Abakay, “Somali halkına bir nebzede olsa yardımımızın dokunması ve insanların aç yatmaması bizleri mutlu edecektir.” dedi. Görme Engelli Nusret Açık ”ise Biz engelliler olarak bu imkanlar çerçevesinde yardım yaptık. Buda bizden kat kat zengin olanlara bir örnek olur.“ dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.