81 Yaşındaki yardıma muhtaç Fizze Karaca’ya yardım eli uzandı

Tarih : 2011-08-19 / Kategori : Genel Haber

81 Yaşındaki yardıma muhtaç  Fizze  Karaca’ya yardım eli uzandı

             Iğdır il merkezinde Alikamerli Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Abuzer Akgün, Hemşire Süreyya Gülaç ve yardımcı personel  İlgül Bahşi, yaptıkları gezici mobil hizmeti esnasında Alikamerli mahallesinde yaşayan 81 yaşındaki bakıma muhtaç ve hasta olan Fizze Karaca’yı tespit ederek olay yerinde gereken sağlık muayenelerini yapıp, tedavisini hergün akşamda dahil olmak üzere hastanın yanına giderek yaptılar ve gıda yardımında da bulundular.

         Ancak yaşlı teyzenin bakıma muhtaç olduğundan ve tek başına çok kötü şartlar altında yaşamını sürdüremeyeceğinden Dr. Abuzer Akgün Karakoyunlu Kaymakamı aynı zamanda da Iğdır Vali Yardımcılığını yapan Esengül Korkmaz Çiçekli ve Karakoyunlu Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi  müdürü Ömer Topçu ile irtibata geçti. Onların özverili çabaları ile Karakoyunlu Bakım ve Rehabilitasyon merkezine yerleştirilen Fizze ninenin bakımına orada devam edildi. Fizze ninenin genel durumunun düzenli bakımla daha iyiye gittiği öğrenildi.
          Yaşlı ve bakıma muhtaç Fizze Karacayı tesbit edip güvenli ve huzurlu bir ortama kavuşmasında emeği geçen Alikamerli Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan, Aile Hekimi Dr. Abuzer Akgün ve  Aile Sağlığı elemanları ile   İl sağlık müdürümüz  Dr. Seyfettin Yeşilboya da görüşerek ,aile hekimliğinde hedefledikleri hizmet anlayışına göre yaptıkları çalışmadan dolayı memnuniyetini  ve teşekkürlerini dile getirdi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.