Iğdır'da Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2011-08-29 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, il güvenliği ve sokaklarda risk altında olan çocuklar ve gençlere yönelik durum değerlendirme toplantısı düzenledi.

            Iğdır Polisevi konferans salonunda düzenlenen toplantıya katılan Vali Amir Çiçek, ildeki güvenliğin sağlanmasında görevin sadece güvenlik güçlerine değil her kesimden vatandaşa düştüğünü belirtti.
           Sokaklarda çalışan çocukların topluma kazandırılması ve kötü alışkanlıkları olanların ise rehabilite edilmesi konusunda kalıcı projelerin üretilmesi gerektiğini belirten Çiçek, sokak çocuklarının korunması ve onların geleceğine sahip çıkılmasının toplumdaki tüm bireylerin üzerine vazife olduğunu dile getirdi.
İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ise sokak çocuklarıyla ilgili çalışmaların yapıldığını, gerçekten ihtiyacı olduğu için çalışmak zorunda olan çocukların aileleriyle görüşüleceğini söyledi.
            Toplantıda ayrıca internet kafelerin denetimi, okul ve okul çevresindeki güvenlik tedbirleri, metruk binaların tespit edilmesi, yıkılması veya onarılması, yardıma muhtaç ailelerin tespiti ve yapılabilecek yardımlar, bazı cadde ve sokakların aydınlatılması, ildeki altyapı çalışmaları ve yolların yetersizliği, esnafların kaldırımları işgal etmeleri ve yaya mağduriyeti, genç nüfusun işsizlik sorunu gibi konular ele alındı.
             Toplantıya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Akış, kurum amirleri ve merkeze bağlı mahalle muhtarları da katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası