Ak Partide Bayramlaşma Yapıldı

Tarih : 2011-09-02 / Kategori : Genel Haber

Ak Partide Bayramlaşma Yapıldı

AK Parti İl Teşkilatında Ramazan bayramının ikinci gününde partililerle bayramlaşma yapıldı.

          İl Binasında yapılan bayramlaşma da konuşan İl Başkanı Mustafa Buluş, Parti olarak her zaman Iğdır halkının yanında olduklarını, 12 Haziranda yapılan Milletvekili seçimini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, Iğdır olarak teşkilat olarak bunu hak etmediklerini çünkü Ak parti Iğdır’ı her alanda imar ve ihya etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Ak parti Türkiye’de Eğitim - Sağlık – Ulaştırma – Ekonomi ve Dış politika konularında devrimler yapmıştır. Özgürlükler ve Demokratikleşme adına Ülkede çok güzel işler yapılmıştır. Ülkede yapılan başarılı hizmetleri anlatmaya günler – aylar yetmemektedir diye belirtti.
             Başkan Buluş, AK Parti iktidarıyla birlikte Iğdır’a her türlü hizmet ve yatırımı yaptığını bu nedenle Iğdır’da Ak Partiyi zirveye oturtmak zorundayız. Bunun için çok çalışacağız. Daha öncekinden çok halkla daha çok bütünleşeceğiz. Daha çok halka gideceğiz. Halkın iradesine saygı göstereceğiz. Ama Irkçılık üzerinden siyaset yapanlarında hep karşısında olacağız. Buradan Iğdır halkına sesleniyorum gelin bu Irkçılık hastalığından ve belasından kurtulalım Iğdır’ı yaşanır bir kent haline getirelim.” dedi
Eski Iğdır Milletvekili Ali Güner’de yaptığı konuşmada “Kaybedilen milletvekilliğine değinerek partimiz bunu hak etmedi en az 35 bin oy almalıydı. Ama olmadı. Bundan sonraki hedefimiz belediye seçimleri olmalı onun için çalışmalıyız. MHP ve DTP’in Iğdır’a verecek hiçbir şeyi yok çünkü iktidar değiller. Iğdır’ın alt yapısı için 100 milyona ihtiyaç var  bunu da ancak biz gerçekleştiririz. Havaalanımız bitmek üzere,  Başbakanımız doğal gaz sözü verdi,  demiryolu projesi gerçekleşiyor, Hızlı tren Iğdır’dan da geçiyor. Bunun için bütün Iğdırlı ayrılık gayrlılığı bırakıp Ak partide birleşmelidir..“ şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.