Resmi Kurum Yetkilileriyle Bayramlaşma Yapıldı

Tarih : 2011-09-02 / Kategori : Genel Haber

Resmi Kurum Yetkilileriyle Bayramlaşma Yapıldı

          Ramazan bayramında çeşitli kurumların bayramı rahat bir şekilde kutlamaları amacıyla Iğdır Valisi Amir Çiçek başkanlığında oluşturulanheyet çeşitli kuruluşları ziyaret ederek bayramlaştılar.

         Iğdır Valisi Amir Çiçek,  Garnizon Komutanı  ve jandarma Kıdemli. Albay  Mustafa Akış, 5.Hudut alay komutanı piyade  Kur. Alb. Hidayet Arı, Emniyet müdürü Selçuk Kızılay, Askerlik şube başkanı Yarbay Özer Çalışkan, il Genel meclis sekreteri Ferhat Akkuş, Vali yardımcısı Hacı Uzkuç,  Türker Çağatay Halim, Ak Parti eski Iğdır milletvekili Ali Güner, il başkanı Mustafa Buluş ve bazı daire  amirlerinin katıldığı   bayram kutlaması  şehit ve gazi aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret ile başladı. Burada konuşan dernek başkanı Kamber Güzlkaya, “Kırgınlıkların ortadan kalktığı birlik ve beraberliğin sergilendiği bu bayramda vatanı için canını seve seve veren Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etmeniz bizleri mutlu etmiştir.” dedi.
Yarın iki bayramı birden kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Iğdır valisi Amir Çiçek, ”İki bayramı birden kutlamak güzel  bir duygu. Vatanın birliği varlığı için çalışmalıyız. Vatanımızı hala bölmek isteyen içte dışta düşmanlarımız vardır. Bizi bölmek isteyenler kim olursa düşmanımızdır. Hükümetimiz bu konuda kararlıdır. Operasyonlar sürecektir. Huzuru bozmak isteyenlere fırsat verilmeyecektir. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacağız. Emniyetimiz, askerlerimiz art niyetli insanlara fırsat vermeyecek bayrağımız yurdumuzun her yerinde dalgalanacaktır. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, size sahip çıkmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Ardından Vali ve protokol üyeleri, jandarma alay Komutanlığı, 5. Hudut Alay Komutanlığını ziyaret ederek Askeri Birliklerin bayramını kutladılar. Basın  mensuplarının görüntü almalarına izin verilmedi.Iğdır devlet hastanesine geçilerek hastanede yatan hastaların bayramı kutlandı. Polis evine geçilerek polislerle bayramlaşılıp  oradan da   H.Ali Parim Çocuk Yuvası, Sosyal Hizmetler il müdürlüğü rehabilitasyon merkezi, ziyaretleri  ile bayramlaşma
programı sona erdi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası