Iğdır'da Belediyenin İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Tarih : 2011-09-06 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Belediyenin İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

          Iğdır Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler düzenli olarak şehrin çeşitli mahallelerinde ilaçlama çalışması yapmaya devam ediyorlar.

            Bu kapsamda ekiplerin her gün bir mahallede özellikle Vali konağı yolu, Emek, Bağlar ve Konaklı  Mahallelerinde ilaçlama yaptığını, belirten Iğdır Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk, gazetecilere yaptığı açıklamada  vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ilaçlama çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerinde yaptıklarını kaydetti.                                
                Malk, ”Sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştiren ekipler her gün şehrin birçok cadde ve sokağında ilaçlama çalışması yapıyor. Yayaların ve sürücülerin rahatsız olmaması adına ilaçlama işlemlerine akşamın ilerleyen saatlerinde başlayan ekipler, gece geç saatlere kadar bu işlemlerine devam ediyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sezon şartlarına uygun bir şekilde rutin işlemlerinin yanı sıra her hafta farklı mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyorlar. Yaz aylarında özellikle sebze ve meyve döneminde sivrisinek ve zararlı haşerelerin artması nedeniyle ekiplerimiz ilaçlama işlemini sürdürüyor.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.