MHP Milletvekili Sinan Oğan'Dan Başsağlığı ve Kınama Mesajı

Tarih : 2011-09-07 / Kategori : Genel Haber

MHP Milletvekili Sinan Oğan'Dan Başsağlığı ve Kınama Mesajı

         MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Tunceli`de halı sahada futbol maçı yapan polislere yönelik düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Komiser ve eşinin şehit olması nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

             Iğdır’da ziyaret ve incelemelerini sürdüren MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, ”yapılan saldırı alçakça ve kalleşcedir.” dedi.
MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, yayınladığı mesajda şunları kaydetti: “Tunceli`nin Moğoltay Mahallesi`ndeki Munzur Çayı kenarında bulunan özel bir halı sahada futbol oynayan polis memurları ile izleyiciler ve saha kenarında güvenlik önlemi alan polislere yönelik saldırıda bir komiserimiz ile eşi şehit olmuş, 8 polis memurumuz yaralanmıştır. Polis memurlarımıza ve masum sivil vatandaşlarımıza yapılan saldırı, Türk milletini, bizleri ve partimizi derinden üzmüştür. Yapılan bu alçak saldırıyı nefretle lanetliyor, kınıyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk milletine sabırlar diliyoruz.Yaralı olan polis memurlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.” “ Haber : Ali ŞIKTAŞ

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.