Enginalan İlköğretim Okulu Engeliler İçin Kapak Toplama Kampanyası Başlattı

Tarih : 2011-09-29 / Kategori : Genel Haber

Enginalan İlköğretim Okulu Engeliler İçin Kapak Toplama Kampanyası Başlattı

        Iğdır Enginalan ilköğretim okulu yeşil Iğdır engelliler spor kulübünün il genelinde başlatığı ‘kapakları topla gel kalmasın artık engel’ kamapanyasına 6.000 kapak toplayarak destek verdi.  

            Okul Müdürü Ahmet Özdemir Enginalan ilköğretim okulu öğrencileri ve öğretmenleri yeşil Iğdır engelliler spor kulübü  yönetim kurulu başkanı Garip Samançi ve yönetim kurulu üyesi Murat Sevgi Enginalan ilköğretim okulunun başlatığı "engelleri birlikte aşmaya mavi kapak toplamaya" kampanyasını başlattı. Kampanya açılışında konuşma yapan okul müdürü Ahmet Özdemir  konuşmasında şunları söyledi; “Sınıf öğretmenimiz Ali Öztürk bu fikri bize getirdiğinde Okul müdürü olarak ben ve okulda çalışan öğretmen arkadaşlarımı memuniyetle karşıladık, hata bu kampanyaya destek vermekte geç kaldığımızın farkına vardık. Engelli insanlara destek olmak hepimizin görevi kısa sürede okulda başlatığımız bu kampanyaya okulda çalışan öğretmenler,  okul öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük destek verdi. Kampanya kapsamında kapak toplamaya devam ediyoruz, bundan böyle egellilerimize hertürlü desteği vermeye hazırız. Yeşil Iğdır engelliler spor kulübü başkanı sayın Garip Samançi, kampanyamıza destek vermek için okulumuza kadar geldi, kendisine il genelinde bu kampanyanın duyurulmasında gösterdiği çabadan ve okulumuzun başlatığı "engelleri birlikte aşmaya  mavi kapak toplamaya" kampanyasına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yeşil Iğdır engelliler spor kulübü derneği başkanı Garip  Samançi’de yaptığı konuşmada; “Başta okulumuz müdürü Ahmet Özdemir’e,   bu kampanyanın başlatılmasına öncülük eden Sınıf öğretmenlerimden Ali Öztürk, Serkan Karataş, Mustafa Kalkan, diğer öğretmen arkadaşlara, velilere, öğrencile rimize bu duyarlılık larından dolayı teşekkür ediyorum.
          Okulumuz müdürü kampayayı genel bir şekilde özetledi. İlimiz genelinde 1500 den fazla engelli var, değerli öğretmenlerim sevgili ğrenciler topladığınız bu kapaklarla derneğimize başvuru yapan tekerlekli sandalye ihtiyacı olan arkadaşlarımıza tekerlekli sandaleye alıyoruz ve sizler engellilerin sorunlaruna duyarlılık gösterip kapak topluyorsunuz hepinize teşekkür ediyorum..Umuyorum sizin bu çabanız herkese örnek olur sizden ricam çevrenizdeki engellilerin dışarı çıkmasına yardımcı olmanız inanıyorumki engelliler dışarı çıktığı zaman engeller ortadan kalkacaktır. Okul müdürü Ahmet Özdemir, yeşil Iğdır engelliler spor kulübü başkanı Garip Samançi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler damacanaya topladıkları kapakları atarak kampanyayı başlattı.

 

Facebook Beğenenler

  1. ali 2011-10-02 10:18:01

    bu güzel kampanyayla ilgili emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım

  2. erol 2012-01-13 13:52:48

    baba adamsın ahmet hocam (ahmet ozdemır) senın yerın her zaman farklı kımse dolduramaz senın yerını gurur duyulacak ınsansınız saygılar

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.