Iğdır Diyanet Sen İl Temsilciliğinden Din Görevlilerine Yemek

Tarih : 2011-10-06 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Diyanet Sen İl Temsilciliğinden Din Görevlilerine Yemek

Iğdır’da 1-7 Ekim Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Diyanet Sen Iğdır temsilciliği tarafından buluşma ve kaynaşma yemeği verildi.

           Diyanet Sen Iğdır Temsilcisi Abdullah Demir, yemekte yaptığı konuşmada “Bildiğiniz üzere sendika çalışanların ortak hak ve çıkarlarını korumak sorunlarını çözmek için bir araçtır. ve sendika hiç bir zaman bizim için bir amaç olmamıştır. Amacımız sadece Din görevlilerimiz ve Halkımız arasında birliği beraberliği kardeşliği  nasıl pekiştirebiliriz kaygısı olmuştur. Biz Iğdır Din görevlileri olarak birlik ve beraberliği sağladığımıza inanıyoruz.“ dedi.
           Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz’da, ”Vatandaşlarımızın aydınlatılmasında Din görevlilerine büyük görev düşüyor. Bu tür yemeklerle toplantılarla arkadaşlar bir araya gelip kaynaşarak fikir alışverişinde bulunabiliyor.” şeklinde konuştu.
Diyanet Sen Iğdır Temsilciliğinin  verdiği yemeğe Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Iğdır Üniversitesi İlahiyat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şadi Eren, Diyanet Sen Iğdır Temsilcisi  Abdullah Demir, Merkez ve ilçe dini alimler ve davetliler  katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.