MHP İl Başkanlığından Tayinlere Tepki

Tarih : 2011-10-06 / Kategori : Genel Haber

MHP İl Başkanlığından Tayinlere Tepki

MHP Iğdır il Başkanı Cahit Erol, Iğdır PTT müdürlüğünde yapılan il dışı tayinlere tepki gösterdi.

         Erol, yaptığı yazılı açıklamada “Iğdır PTT sinde görev yapmakta olan şef Abbas Deniz,  şef Aysel  Kargın Erzurum’a, memure Gül Aksoy, Songül Alagöz  Doğubayazıt ilçesine, Şermin Bilen, Ali Ekber Alagöz Patnos’a,  Raziye Yılmaz Ardahan’a, Pervin Yaşar, Betül Şahin Niğde’ye tayin edilmiştir. Bu memurlardan ikisinin eşi valilikte memur olarak çalışıyor. Yine Raziye Yılmaz Ankara da tedavi görmektedir. Niye Ankara’ya tayini olmamıştır. Yapılan bu tayinler haksızlıktır. Bu hemşerilerimizin kocası memur, öğretmen, esnaf bunların tayininin çıkması  10 ‘uncu ayda ne kadar olumludur.Şu şeflerimiz ve memurlarımız çocuklarını dershanelere yerleştirmişler, odun kömürlerini almışlar, kışlık ihtiyaçlarını gidermişler birde bakmışlar ki hükümet norm fazlalığını bahane ederek insanlarımızın tayinini çıkarmıştır..” dedi.
          Tayinlerin  husumetçe olduğunu Ak Parti  İl başkanının bu yanlışlara müsaade etmeyeceklerini umduklarını belirten Erol, “İnşalalh bu tayinler durdurulur. Memurların istekleri dışında yapılmıştır. Amaç Iğdırlı memurları yıldırmak olduğunu kaydetti Erol, “şimdi zaten zar zor geçinen insanlarımızın kocaları Iğdır da Hanımları Niğde de, Doğubayazıt ta, Ardahan da, Patnosta. Hiç böyle safsata görülmüşmüdür.Maalesef bu A.K.P. hükümetidir.Görülmeyen çok şeyi hem gördük hemde göreceğiz.Amma şu kamuoyuda  çok iyi bilmelidir ki A.K.P. hükümeti Sat ver kurtul düşüncesini ortaya atıp beceriksiz iktidarın sonunu da kamu oyunun getirmesi gerekmektedir.
Küresel sermayenin sıcak parasıyla ülke yönetilirse dolar, euro, altın fezana çıkar, ya o sıcak parayı geri çekseler Türkiyenin hali ne olur.
Onun içindir ki saygıdeğer Iğdır Halkı ülke yönetemeyenler tainler le, baskılarla, zulümler le halkımızı susturup iktidarlarını devam ettirmektedirler.
Üzülmeyin gevşemeyin duruşlarınız dan da taviz vermeyin.Zalimin zulmü varsa mazlumun Allahı vardır. Bu kış gününde sizleri yerinizden yurdunuzdan edenler bir gün kendileri de yerlerinden edilirler.
Allah Türk Milletinin yardımcısı olsun.”

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.