Iğdır'da Dyned Bilgilendirme Toplantısı

Tarih : 2011-10-08 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları ve Seminer Çalışması toplantısı düzenlendi.

           Cumhuriyet İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen toplantıya, Ar-Ge biriminden sorumlu Şube Müdürü Abdulselam Taluk ve DynEd İl Koordinatörü Merve İmamoğlu ile İngilizce öğretmenleri katıldı.
              Milli Eğitim Şube Müdürü Taluk, toplantıda yaptığı konuşmada, 2008-2009 eğitim-öğretim yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ilköğretim okullarında DynEd İngilizce Dil Eğitim sistemi uygulanmaya başladığını anımsattı.
             Bakanlık tarafından başlatılan DynEd uygulamaları kapsamında ilgili müdürlüğün çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Taluk, şunları kaydetti:
              "DynEd ile ilgili yapılacak olan çalışmalarda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor. DynEd ile ilgili çalışmalarda ilköğretim, ilçe DynEd koordinatörleri ve Milli Eğitim Müdürlüğünün koordineli olarak çalışmalarını iyi şekilde yürütmesi gerekiyor."
Konuşmaların ardından, Ar-Ge DynEd Koordinatörü Merve İmamoğlu, DynEd sistemiyle ilgili, okul ve ilçe koordinatörlerinin yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme yaptı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.