Çukurca’daki şehitlere tepki

Tarih : 2011-10-21 / Kategori : Genel Haber

Çukurca’daki şehitlere tepki

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan: ”Saldırı bizleri derinden yaralamıştır. bu olayı gerçekleştirenleri kınıyorum. 

            Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.Siyasilerimizin bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını tasvip etmiyorum. Sorun ne Başbakanın, ne de hükmetin sorundur, sorun Türk milletinin sorunudur. Birlik ve beraberlik içinde terör sorununu çözmeliyiz” dedi.
            Iğdır Şehit ve Gazi aileleri derneği başkanı Kamber Güzelkaya, ”Bizler artık kanları yerde kalmayacak, döktükleri kanda boğulacaklar, yok intikamı ağır olacak gibi alışa gelmiş bu tür laflardan sıkılmış durumdayız. Gelişmiş ülkelerde bu tür olaylarda Başbakan, İçişleri Bakanı istifa ederdi. Halkımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz. Artık söyleyecek sözümüz yok..”
             Iğdır ‘lı 1974 Kıbrıs Barış hareketine katılanlar dayanışma derneği başkanı İsmet Tağal, ”Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum, olayı yapanları destek verenleri kınıyorum. Yüreğimiz yanıyor. Artık yetkililer ne gerekiyorsa yapsınlar yasamı çıkarıyorlar  ne çıkarıyorlarsa çıkarsınlar bu olaylar sona ersin”
                 Iğdır Eczacılar Odası Başkanı Nazım Karadağ: ”Olay bizleri derinden yaralamıştır.Bu saldırıyı kınıyoruz. Cumhurbaşkanımızın orda olduğu bir zaman bu teröristlerin oraya kadar sızması düşündürücüdür. Birlik içinde bu sorunu çözmeliyiz. Gerekli tedbirler alınmalı. Halkımızın sabrı taşıyor” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.