Teröre Tepki Yürüyüşü

Tarih : 2011-10-22 / Kategori : Genel Haber

Teröre Tepki Yürüyüşü

      Hakkari Çukurcada 24 askerin şehit edilmesi ve 18 askerin yaralanmasına tepki olarak Iğdır'da teröre tepki yürüyüşü yapıldı.

          Bir gurup vatandaş tarafından oluşturulan tertip komitesi tarafından düzenlenen tepki yürüyüşü Atatürk caddesi Merkez camii yanından başlayarak 2 Km bir yürüyüşle Şehit Mehmet Çavuş anıtında sona erdi.
1000'den fazla genç ve vatandaş Şehit Mehmet Çavuş anıtında şehitler için saygı duruşunda bulunarak istiklal marşını okudu. Ardından Hakkari Çukurcada şehit edilen 24 askerin isimleri okundu. Kalabalık hep bir ağızdan burada diye haykırdı.
          Tertip komitesi adına konuşan Mutluhan Kaşkar, "Terör örgütünce 24 askerimizin şehit edilmesi bizleri üzmüştür.
            Bizlerde tepkilerimizi göstermek amacıyla hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ve bu yürüyüşü gerçekleştirdik. Türk milletinin başı sağolsun" dedi.
             Yürüyüş boyunca "Türk kürt kardeştir, Bölücüler kalleştir. Askerlere uzanan eller kırılsın, Askerler burada çakallar nerede, Şehitler ölmez vatan bölünmez, Hepimiz mehmetiz pkk ya yeteriz, Her Türk asker doğar, Ya Allah bismillah Allahu ekber, Iğdır uyuma şehidine sahip çık" şeklinde sloganlar atıldı.
Daha sonra kalabalık sessizce dağıldı.

 

Facebook Beğenenler

  1. Rabia 2011-10-23 16:59:45

    İŞTE BU IĞDIR'IM İŞTE BU... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

  2. Mutluhan Kaşkar 2011-10-24 16:18:48

    Hain Saldırıda Şehit Düşen Askerlerimizi Şehit EdEN köpekler böyle dışardan bakıldığında bu watan size neylediki bu kadar askerimizi şehit ettiniz ama unutmayınki siz adam değil köpek değil köpektende öte şeysiniz.Bırakın Yılanı en küçük böcek bu Toprakta yaşıyosa bilecek türkiye türklerin yurdudur diğecek söyleyen söyler söylemeyene seve seve dedirtir bu milllet...

  3. hava buluz 2011-10-25 05:55:35

    kurdum ama pkk yı desteklemiyor ve tum gucumle kınıyorum kudu kurde dusuren yine kurttür.birbirine kıyan kurten ne beklenirki sehıtlere uzanan elleri kırılsın insallah.......

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.