Iğdır Ülkü Ocakları Dergisi temsilciliğinden Van’lı depremzedelere yardım

Tarih : 2011-10-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Ülkü Ocakları Dergisi temsilciliğinden Van’lı depremzedelere yardım

                  Iğdır Ülkü ocağı dergisi temsilciliği Van ilinde meydana gelen depremde zarar gören depremzedeler için yardım topladı.

               Ülkü ocağı binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Ersoy İçer, “Burada  Şehitlerimiz ve Depremde hayatını kaybeden  insanlarımız için dualar  okuyacağız. Ülkü ocakları olarak topladığımız 2500 TL’yi Van’a depremzedelere gönderdik.  Bu yardımlarımız devam edecektir” dedi.
                Daha sonra konuşan  Iğdır  MHP il başkanı Cahit Erol, Van’da depremde hayatını kaybedenler ve Şehit olan askerlerimiz için  Kuran-ı Kerim okuyacağız ve dua edeceğiz. Son günlerde meydana gelen terör olaylarında 26 şehidimiz var. Bu hunharca katliamları kınıyoruz. Emparyalist güçler üzerimizden oyun oynamaktadır. Türkiye üzerindeki bu oyunları devam etmektedir. Bu oyunları bozacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu acımız bitmeden  Van’da meydana gelen deprem bütün insanımızı derinden üzmüştür.  Bu konudan nemalanmak isteyenler dedi ki ”bu güne kadar biz ağladık, şimdide onlar ağlasın” düşüncesinde olanlar var.  Bu düşünceyi kabul etmemiz mümkün değildir.
Unutulmamalıdır ki Van da kilerde  bizim kardeşimizdir. Iğdır neyse Van da odur.  Van da ki depreme Iğdır olarak MHP olarak ilk yardımı yapanlar biz olduk. Van da hayatını kaybeden  vatandaşımızın acısı bizim acımız, babası bizim babamız, kardeşi bizim kardeşimizdir. Şehitlerimizi ve Van da hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası